A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком Плисківської громади і її голови МАРИНИ ВІРКО

Дата: 15.01.2020 13:56
Кількість переглядів: 473

Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. При цьому утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком Плисківської громади і її голови МАРИНИ ВІРКО.
Громадяни мають право на соціальний захист, що включає право на забезпечення їх у разі повної, часткової або тимчасової втрати працездатності, втрати годувальника, безробіття з незалежних від них обставин, а також у старості та в інших випадках, передбачених законом.
Пріоритетним напрямком Центру надання соціальних послуг Плисківської сільської ради, директором якого є ЛАРИСА МОХОНЬКО - є соціальний захист населення та надання соціальних послуг. Центр надає соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Питання соціального захисту – одні з найгостріших, тому що проблеми в цій сфері найбільш персоніфіковані й відчутні громадянами. Рівень соціальної захищеності громадян є показником як рівня економічного розвитку, так і ступеня правової зрілості будь-якої демократичної держави.
За зверненням БЕЗЛЮДНОГО ОЛЕКСІЯ МИХАЙЛОВИЧА та ініціативою і безпосередньою участю сільського голови МАРИНИ ВІРКО разом з Центром надання соціальних послуг Плисківської сільської ради і її директором ЛАРИСОЮ МОХОНЬКО, на протязі 8 місяців пророблено великий обсяг роботи, щодо соціального захисту БОДНАР ВОЛОДИМИРА ЗІНОВІЙОВИЧА, 1960 року народження, інваліда загального захворювання (відсутні ноги), який не маючи власного житла, не маючи відомостей про близьких родичів, перебував у складних життєвих обставинах та потребував сторонньої допомоги та догляду.
МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА приписала БОДНАР В. З. до власної оселі, директор Центру надання соціальних послуг Плисківської сільської ради ЛАРИСА МОХОНЬКО оформили йому паспорт, ідентифікаційний код, соціальну виплату та влаштували до будинку-інтернату геріатричного типу. Особлива подяка та вдячність Борзнянській ЦРЛ та її керівнику СТОВБІ Т. О. та завідуючому хірургічного відділення СТОВБІ В.Г., за належне лікування та догляд за БОДНАР В.З..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора