A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ПОДОРОЖ НА НОВОРІЧНОМУ КАЗКОВОМУ ДИЛІЖАНСІ ПЛИСКІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 31.12.2019 09:17
Кількість переглядів: 249

Подорожували на новорічному казковому диліжансі Плисківської ОТГ Снігуронька з Дідом Морозом різними країнами: Махнівкою, Сиволожем, Великою Загорівкою та побачили святкові концерти, де зібралися вдячні глядачі. Колективи громади: "Берегиня", зразковий хореографічний колектив "Веселка", народний аматорський "Калинове намисто", хореографічний колектив "Намистинки", "Калина" дарували свої цікаві номери глядачам.
Присутніх, на святковому концерті в с.Плиски вітала чарівна голова Плискіської ОТГ Вірко Марина Олександрівна, бажала щастя, добробуту, сімейного затишку, а також у своєму виконанні подарувала пісню.
Всі діти громади, включаючи: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей, які перемістилися з районів проведення антитерористичної операці, отримали новорічні подарунки.
У Великозагорівському СБК новорічному гала-концерті публіку розважали зірки: Дзідзьо, Ольга Полякова, Вєрка Сердючка, Михайло Поплавський, Світлана Лобода, а вела концертну програму неперевершена Катерина Осадча (ролі виконували Тетяна Турянська, Наталія і Сергій Гнатенки, Сергій та Оксана Сидоренки, Оксана Горбач, Оксана Лисечко, Сергій Нагорний).
У Сиволозькому сільському клубі відбулася конкурсно - розважальна програма "Новий рік вже на порозі". За дорученням сільського голови Марини Олександрівни Вірко всіх присутніх глядачів вітала Валентина Вернигор начальник відділу культури. Побажала здоров’я всім, сімейного затишку і щастя, благополуччя і миру!
У Махнівському СБК, відбулося новорічне свято для дорослих та дітей:"З Новим роком!". Спонсором цьогорічного свята стало фермерське господарство"Тимошенко Н.І.Для дітей та підлітків була проведена дискотека з цікавими конкурсами та іграми.
Нехай 2020 рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
Для здобувачів освіти 1-4 класів Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ст. та вихованців ЗДО «Перлинка» відбулося новорічне свято. Присутніх вітала голова Плисківської сільської ради Вірко Марина Олександрівна, яка приїхала не з пустими руками: вихованцям ЗДО «Перлинка» було вручено подарунковий сертифікат на придбання дошки для письма, а всім дітлахам – новорічні подарунки. Також з вітальними словами виступили начальник відділу освіти, молоді та спорту Вернигор Ірина Василівна та директор школи Федорченко Анатолій Віталійович.
Свято Нового року завжди радісне та казкове, особливо для дітлахів. Ось і цього разу до малят ЗДО "Веселка" завітала казка: на святкування прийшли Маша та Ведмідь, завдяки яким захід пройшов весело і цікаво. На святі кружляли сніжинки, танцювали ялинки, звірята і супергероі. Не оминула заклад і голова Плисківськоі ОТГ Вірко Марина Олександрівна привітала всіх присутніх зі святами та подарувала закладу сертифікат на дошку для письма та ікону Божоі Матері.
Хай Новий 2020 стане черговим кроком на шляху до поліпшення життя, принесе мир і радість у кожен дім! Нехай здійсняться всі шляхетні бажання і заповітні мрії, а кожен день Нового 2020 року наповниться добром і щастям!
З Новим роком вас, дорогі жителі громади!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора