A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ДОРОГІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Дата: 28.12.2019 09:04
Кількість переглядів: 208

ДОРОГІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!
Від усього серця вітаю вас із найбільш довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!
Ці свята ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже піднімаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі. У цьому, напевно, своєрідний сенс новорічних свят. Водночас ми прискіпливо оцінюємо з точки зору реалізації запланованого прожитий рік, і кожен визначає рівень його значимості по-своєму.
Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2019 рік був прожитий не дарма - швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для країни, громади та для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, цей рік нікого не залишив байдужим. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. За рік, що минає зроблено чимало для того, щоб його мешканцям жилося ще зручніше і затишніше.
Висловлюю щиру подяку вам, хлібороби, робітники, підприємці, вчителі, медики, митці, правоохоронці – усім, хто своєю працею і розумом втілює в життя ідеї та принципи державності.
Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Нехай не залишиться в наших серцях місця для злоби і заздрощів, для брехні і ненависті. Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю. І тоді новий рік стане вдалішим попереднього!
Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Від усієї душі бажаю вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай 2020 рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
Хай Новий 2020 стане черговим кроком на шляху до поліпшення життя, принесе мир і радість у кожен дім! Нехай здійсняться всі шляхетні бажання і заповітні мрії, а кожен день Нового 2020 року наповниться добром і щастям!
З Новим роком вас, дорогі мої!!!
З повагою, голова Плисківської ОТГ МАРИНА ВІРКО
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора