A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

СПОРТИВНЕ СВЯТО ЗА ПІДСУМКОВОГО СПОРТИВНОГО 2019 РОКУ

Дата: 16.12.2019 11:06
Кількість переглядів: 243

13 грудня 2019 року в м. Борзна відбулося спортивне свято за підсумками спортивного 2019 року. Фізична культура, спорт - це здоровий спосіб життя, улюблене заняття, захоплення, професійна діяльність, здорова нація.
Плисківська громада - спортивна громада, має міцні спортивні традиції, вагомі спортивні досягнення, це добрий приклад для юних жителів громади.
Від імені сільського голови Плисківської сільської ради МАРИНИ ВІРКО, начальник відділ освіти, молоді та спорту ІРИНА ВЕРНИГОР привітала зі святом та висловила нашим спортсменам, наставникам за примноження традицій і спортивної слави рідної громади.
Ви - наша гордість, пишаємося Вами. Кращі спортсмени громади отримали на святі СЕРТИФІКАТИ на грошову винагороду за спортивні досягнення в розмірі 1000 гривень, а ФК "Україна" с. Велика Загорівка - в розмірі 2000 гривень, за зайняте ІІ місце у першості Борзнянського району з футболу серед команд першої ліги. Сертифікати по 1000 гривень отримали: ФЕДОРЧЕНКО АНАТОЛІЙ, тренер футбольної команди "Україна", ФЕДОРЧЕНКО ВЛАДИСЛАВ, призер чемпіонату України, переможець міжнародного турніру з шашок - 64 та кубку області з шашок - 64, ДОВГОПОЛИЙ ВОЛОДИМИР, кращий волейболіст спортивного сезону 2019 року, ШОСТАК ІГОР, за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Плисківської громади, НАГОРНИЙ МИКОЛА, капітан збірної футбольної команди Плисківської громади, ЛЮТКЕВИЧ МИХАЙЛО, лауреат в номінації "Кращий футболіст Плисківської громади", НАГОРНИЙ МИХАЙЛО, лауреат в номінації "Молода надія Плисківської громади", КИСІЛЬ ДМИТРО, бомбардир, який забив 100-тий гол.
Зичимо Вам, наполегливості, послідовності у досягненні мети, міцного здоров'я, висот, вдалих стартів та перемог на благо процвітання нашої громади та держави. Зі святом!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора