A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Плисківській об'єднаній територіальній громаді пройшли урочистості.

Дата: 07.12.2019 10:47
Кількість переглядів: 210

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Плисківській об'єднаній територіальній громаді пройшли урочистості. Сільський голова МАРИНА ВІРКО сердечно привітала всіх причетних до цього свята.
Марина Олександрівна оголосила подяки за наполегливу і самовіддану щоденну працю, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активну громадську позицію, яка є гідним внеском у розбудову нашого краю і держави, високу активність у громадському житті та з нагоди Дня місцевого самоврядування:
КРАВЧЕНКУ СЕРГІЮ МИХАЙЛОВИЧУ - заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Плисківської сільської ради;
ГАЗНЮК ТЕТЯНІ ВІТАЛІЇВНІ - начальнику відділу архітектури, комунальної власності та земельних ресурсів Плисківської сільської ради;
БАБИЧ ВІРІ ІВАНІВНІ - спеціалісту І категорії відділу фінансового обліку та звітності Плисківської сільської ради;
ХОМЕНКО СВІТЛАНІ АНАТОЛІЇВНІ - діловоду Махнівського старостинського округу;
ЗОЗУЛІ ОЛЬЗІ СТЕПАНІВНІ - діловоду Сиволозького старостинського округу.
Особливі слова подяки від сільського голови МАРИНИ ВІРКО, від депутатського корпусу, виконавчого комітету та
колективу Плисківської сільської ради ветеранам місцевого самоврядування: ІЛЛЯШЕНКО ВАЛЕНТИНІ СТЕПАНІВНІ, КІШЦІ ЛІДІЇ ОЛЕКСАНДРІВНІ, КОТ НАДІЇ ГРИГОРІВНІ, ДРАБИНОЗІ ОЛЬЗІ АНДРІЇВНІ, КУДЛАЙ ОЛЕКСАНДРУ МИХАЙЛОВИЧУ, ЯРМАК СВІТЛАНІ СТРАТІВНІЙ, БРАГІНЦЮ АНДРІЮ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ, ГАЗНЮК ГАННІ МАКСИМІВНІ - Ви віддали часточку своєї душі в становлення та розвиток рідного краю. Уклін і шана Вам за високу активність у громадському житті громади. Щиро бажаємо Вам міцного здоров`я, достатку й благополуччя. Нехай цей святковий день додасть Вам натхнення та віри у щасливе майбутнє рідного краю й України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора