A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ВІД 29 ЛИСТОПАДА 2019 РОКУ

Дата: 30.11.2019 13:28
Кількість переглядів: 190

29 листопада 2019 року під головуванням секретаря сільської ради Ілляшенко Л.В. відбулося засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради. У відповідності до Плану роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя 2019 року членами виконкому розглянуті наступні питання:
1.Про використання земель запасу, резервного і водного фондів, та інших земель комунальної власності та дотримання зобов’язань щодо орендної плати за дані земельні ділянки орендарями
2. Про результати проведення культурних заходів по Плисківській сільській раді.
3.Про стан надходження податків та зборів.
На засіданні окреслені основні проблеми з даних питань і визначені можливі шляхи їх вирішення.
Начальнику відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Вернигор В.О. доручено організувати вивчення культурних запитів і потреб населення в сфері організації дозвілля та активізувати роботу з надходження платних послуг.
Начальнику відділу архітектури, комунальної власності та земельних ресурсів Газнюк Т.В. рекомендовано переглянути використання деяких ділянок на предмет самозахоплення.
Начальнику відділу фінансового обліку та звітності – головному бухгалтеру Кутовець В.В. доручено активізувати діяльність з метою виконання плану надходжень по акцизному збору та земельному податку з фізичних осіб.
Розглянуто колективну заяву жителів с.Плиски, щодо утримання працівника пошти за рахунок місцевого бюджету, прийнято відповідне рішення.
В ході засідання виконкому розглянуті заяви жителів с.Плиски та в.Загорівка, щодо проведення вуличного освітлення на відрізку вул.Лісова в с.В.Загорівка. Прийняття мір до громадянина Р., яким вчинені крадіжки із подвір’я громадянки Н. та щодо попередження можливого вживання наркотичних препаратів вагітною особою.
За результатами розгляду звернень громадян, щодо видалення дикорослих та порослевих зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконкомом прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора