A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

У ПЛИСКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДИТИНИ

Дата: 21.11.2019 13:11
Кількість переглядів: 204

Кожна дитина з народження має свої права, а підростаючи, повинна мати більше можливостей брати участь у житті суспільства, готуватися до самостійного життя, користуватися правами свободи думки і слова.
20 листопада 2019 року у Плисківській громаді відзначали Всесвітній День дитини. У цей день 1989 року було прийнято перший в історії документ, який об’єднав майже всі країни світу – Конвенція ООН про права дитини. Україна ратифікувала зазначену Конвенцію у вересні 1991 року.
Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО, усвідомлюючи святий обов’язок та головне завдання, у відповідальності громади за долі малюків, підлітків та юнацтва, наповнювати життя підростаючого покоління радістю, захищати дитячий спокій, створювати умови для духовного і фізичного їх розвитку, доручила ЛЮДМИЛІ БРАГІНЕЦЬ - начальнику служби у справах дітей, ІРИНІ ВЕРНИГОР - начальнику відділу освіти, молоді та спорту Плисківської сільської ради за підтримки та сприяння керівників освітніх закладів громади провести, саме в цей день, СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ. Цікаві розповіді про права дітей, перегляд тематичного мультиплікаційного фільму, а по закінченню дитячого свята ДІТИ поласували солодощами.
Кожна дитина нашої громади має право на щасливе дитинство, сімейний затишок, гарну освіту, повноцінний відпочинок, якісну охорону здоров’я та медичну допомогу, на захист від байдужості та жорстокого поводження. Зі святом вас, юні жителі Плисківської ОТГ, нехай дитинство приносить вам тільки радість!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора