A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ БАТЬКІВ НЕПОВНОЛІТНІХ ДІТЕЙ!!! ПРО ОБМЕЖЕННЯ ПЕРЕБУВАННЯ НЕПОВНОЛІТНІХ ДІТЕЙ У ВЕЧІРНІЙ ТА НІЧНИЙ ЧАС НА ВУЛИЦЯХ ТА В РОЗВАЖАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ БЕЗ СУПРОВОДУ ДОРОСЛИХ.

Дата: 04.11.2019 12:23
Кількість переглядів: 279

Плисківська     сільська          рада

БОРЗНЯНСЬКОГО РАЙОнУ         ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТі

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

01 листопада  2019 року               с.Плиски                           № 114

Про обмеження  перебування 

неповнолітніх  дітей у вечірній

та нічний час на вулицях та

в розважальних  закладах

без супроводу дорослих

Керуючись п. 7 «б» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 5, 20-1 Закону України «Про охорону дитинства», з метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них, стимулювання відповідальності батьків, виконавчий комітет сільської ради

В И Р І Ш И В:

1. Обмежити перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час на вулицях, в закладах дозвілля, громадського харчування та інших громадських місцях на території Плисківської сільської ради без супроводу одного з батьків чи іншого законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність після 22 години і до 06 години ранку.

2.Зобов’язати керівників, власників, орендарів об’єктів торгівлі (магазинів, кафе, барів, літніх майданчиків):

2.1. Вживати  заходів щодо недопущення у такі заклади з двадцять другої до шостої години дітей віком до 16 років без супроводу одного з батьків чи іншого законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність;

2.2. Забезпечити наявність інформаційних табличок про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-ти років.

3. Рекомендувати педагогічним колективам навчальних  закладів Плисківської сільської ради  проводити профілактичну роботу з батьками та попереджувати про відповідальність згідно законодавства ( ст.184 КУпАП).

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу освіти, молоді і спорту  Вернигор І.В.

Сільський голова                                                    М.О.ВіркоФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора