A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

РОЗІГРИШ КУБКУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ

Дата: 04.11.2019 10:13
Кількість переглядів: 239

3 листопада в с. Плиски, пройшов розіграш Кубку Чернігівської області з футболу ( 8 х 8 ) серед ветеранів вікової категорії 45+. У змаганнях взяло участь 6 колективів, 2 групи по 3 команди. Група "А": Борзна, Корюківка і Ніжин. У групу "Б" увійшли команди: Прилук, Новгород-Сіверського і Бахмача. Блискучу гру продемонстрували, минулорічні чемпіони - прилучани, які обіграли команду Бахмача, з рахунком 3:0, а Новгород-Сіверський 2:1. У поєдинку Бахмач і Новгород-Сіверський зіграли внічию 2:2, бахмачани фінішували третіми і припинили участь в змаганнях.
У групі "А" дуже красиву гру провела команда Борзни на старті, над командою Корюківки, перевага була досить відчутною - 3:0 ( Куранда, Галаган, Ільченко). Команди Корюківки і Ніжина, між собою зіграли внічию 2:2. Команда Борзни безупинно атакувала, а Ніжин проводив контратаки. Потім пенальті і перший тайм за Ніжином - 1:0. Другий тайм розпочинається голом у ворота борзнянців, а потім був і третій гол, 3:0 на користь Ніжина. Але, далі було цікавіше: команда Борзни подає протест на гру ( в складі ніжинців грав футболіст молодшого віку ) ііі УВАГА !!!! головний суддя змагань Сергій Ткаченко з Чернігова, анулює результат гри і присуджує технічну перемогу команді Борзни.
ФІНАЛ: Борзна - Прилуки. Сергій Цинковський з пенальті, відкриває рахунок, Олександр Дудка подвоює його, під кінець тайму прилучани, з пенальті, скорочують рахунок. Другий тайм, був за командою Прилук. Вистояли і здобули таку почесну перемогу - 2:1. Команда "Темп-Ветеран" Борзна - володар Кубку Чернігівської області з футболу серед ветеранів ( 45+) 2019 року. Сільський голова МАРИНА ВІРКО, від себе особисто, від депутатів та виконавчого комітету Плисківської сільської ради та начальник відділу освіти, молоді і спорту Плисківської сільської ради ІРИНА ВЕРНИГОР вітають всіх футболістів, всю футбольну громадськість Борзнянщини з цією перемогою. МОЛОДЦІ!!! Кращим захисником турніру визнано Альберта Нікітіна. (Фото зі сторінки С. ІВАЩЕНКА).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора