A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ПЛИСКІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ВИВЧАЛА ДОСВІД РОБОТИ ЦНАПу ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ

Дата: 28.10.2019 15:12
Кількість переглядів: 200

25 жовтня 2019 року представники Плисківської сільської ради - ЛЮДМИЛА ЛЕБЕДЬ і ОЛЕНА АРТЕМЕНКО стали учасниками навчально-ознайомчого візиту для вивчення організації роботи ЦНАП у малих населених пунктах (до 8 тис. жителів) на прикладі роботи ЦНАП Старобогородчанської ОТГ Івано-Франківської області.
Навчально-ознайомчий візит для представників ОТГ проведений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою", з метою вивчення позитивного досвіду прикарпатських громад.
Вивчали насамперед досвід роботи Центрів надання адмінпослуг в умовах ОТГ, що потрібно для утворення ЦНАП, яким буде оптимальний склад працівників в умовах малої ОТГ та як організовувати надання різних видів послуг — все це побачили на живих прикладах. Також учасників навчально-ознайомчого візиту цікавило, як вирішують проблему підбору кваліфікованих працівників для ЦНАПів. Поділилася своїм досвідом з даних питань ГАННА ТЕНКІВ - начальник ЦНАПу Старобогородчанської ОТГ.
Підсумовуючи результати зустрічі з представниками громад, регіональні координатори ВАСИЛЬ СЕГІН і ОЛЕГ БІЛОУС підкреслили, що учасники візиту побачили переваги утворення ЦНАПів і розуміють, що їх відкриття та надання послуг є пріоритетним, воно обов'язкове для об’єднаних громад.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора