A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ФІНАЛ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З МІНІ-ФУТБОЛУ У ПЛИСКАХ

Дата: 21.10.2019 11:31
Кількість переглядів: 294

20 жовтня на території Плисківської громади було справжнє футбольне свято. Село Плиски приймало фінальну частину чемпіонату області з міні-футболу, турнір був організований компанією Кернел, з метою популяризаціі здорового способу життя та розвитку міні-футбола в 10 районах Чернігівськоі області, в яких працює компанія. У селі Плиски зібралися представники восьми районів Чернігівської області, переможці відбіркових зональних змагань.
Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО радо вітала всіх учасників фіналу на спортивному святі футболу, в якому також приймала участь команда Плисківської ОТГ- збірна команда МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА, яка гідно представила у фінальній частині чемпіонату Борзнянщину. Сільський голова МАРИНА ВІРКО побажала всім командам перемог, адже зібралися дуже сильні і досвідчені футболісти. На фінальному турнірі в Плисках були присутні представники компаніі Кернел ТІТОЧКА ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ -  Керівник Відділу з управління земельним банком компанії KERNEL,  ВЛАСЕНКО ОЛЕГ ДМИТРОВИЧ - Заступник директора з соціальних питань Кластера Дружба-Нова компанії KERNEL, а також  ОЛЕГ ЄГОРОВ - член правління міні-футболу України
Команда Плисківської ОТГ - збірна команда МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА, зайняла 1 місце в групі, перемігши команди Ріпкинського, Ніжинського та Талалаївського районів. У півфіналі, в серії пенальті, фортуна була на стороні команди Ічнянського району, яка потім і стала чемпіоном. Перемога команди Плисківської ОТГ - збірної команди МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА, над командою Ріпкинського району - 4:1 і наша команда серед призерів чемпіонату - на третьому місці!
Сільський голова МАРИНА ВІРКО, від себе особисто, від депутатів і виконавчого комітету Плисківської сільської ради, від імені всіх жителів Плисківської громади та начальник відділу освіти, молоді та спорту ІРИНА ВЕРНИГОР щиро вітають спортсменів Плисківської громади з цим успіхом!
Велика подяка від сільського голови МАРИНИ ВІРКО АНАТОЛІЮ ФЕДОРЧЕНКУ та МИКОЛІ НАГОРНОМУ - організаторам команди Плисківської ОТГ - збірної команди МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА.
Організація фінальної частини чемпіонату області з міні-футболу компанією КЕРНЕЛ проведена на високому рівні, хороша нагородна атрибутика.
За зайняте ІІІ місце команда Плисківської громади - збірна команда МАХНІВКА-ВЕЛИКА ЗАГОРІВКА, яка представляла Борзнянщину, отримала 12 комплектів нової футбольної форми, медалі та грошовий приз - три тисячі гривень. ВІТАЄМО!!! МОЛОДЦІ!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора