A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 06.10.2019 11:26
Кількість переглядів: 299

У прекрасну золоту обжинкову пору приходить до нас учительське свято. Тому саме сьогодні, для Вас, дорогі педагогічні працівники Плиськівської сільської ради, ці осінні акорди. З нагоди професійного свята в Будинку Культури відбулися урочистості та святковий концерт. З вітальним словом до працівників освіти звернулася Голова Плисківської ОТГ Марина Вірко, яка від себе особисто і від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету Плисківськоі ради передала вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.
Для кожної людини, незалежно від її професійної діяльності, це свято є особливим, незабутнім. У пам'яті одразу ж виникає образ улюбленого вчителя, який був порадником, другом, вихователем, взірцем. Він наполегливо і лагідно вів нас дорогою знань, виховував почуття гідності, доброти, поваги, любові. Так символічно, що День працівника освіти ми святкуємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і ви, наші дорогі, даєте нам неоцінені скарби людських якостей, які є такими важливими у житті.
Впевнена, що ваша невичерпна енергія, плідна творча діяльність завжди сприятимуть формуванню у дітей та молоді патріотичних і духовних ідеалів. Ця подвижницька праця буде гідно оцінена всіма, хто прагне бачити Україну заможною і авторитетною державою. Тож прийміть щиру вдячність за сумлінну і таку необхідну для нас працю, за ваш ентузіазм і натхнення в роботі. Ми віримо у ваш талант, творчий неспокій, а зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб поліпшувались умови праці педагогів і навчання учнів, бо збудувати сильну державу можна лише за умови виховання високоосвічених і свідомих громадян.
Дозвольте, шановні освітяни, побажати вам міцного здоров'я, щастя, оптимізму. Нехай у ваших оселях панує добро і достаток, у душах – тепло і щедрість, творчість і наснага. Миру і злагоди усім вашим родинам. Зі словами подяки до освітян звернулася Начальник відділу освітм Ірина Вернигор. Марина Вірко відмітила кращих з найкращих працівників освіти: Рогожу Наталію Петрівну - вчителя англійської мови та зарубіжної літератури Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Олексій Олену Григорівну - вчителя початкових класів Сиволозької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Рябчун Олену Дмитрівну - вчителя історії та правознавства Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Руденко Тетяну Володимирівну - директора Плисківського закладу дошкільної освіти "Веселка", Куценка Андрія Миколайовича - водія шкільного автобуса Плисківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Арендар Ніну Степанівну - прибиральника службових приміщень Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Шетюк Тетяну Миколаївну - кухара Сиволозької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Шупрудько Зою Федорівну - кухара Сиволозького закладу дошкільної освіти "Журавлик" та вручила подарунки, подяки, грамоти. Святковий настрій всім присутнім у залі подарували танцювальний колектив « Веселка» та учасники художньої самодіяльності Великозагорівського, Сиволозького, Махнівського та Плисківського сільських клубів.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора