A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ФЕСТИВАЛЬ ПЛИСКИ - ТУРФЕСТ "ДЖЕРЕЛО НАДІЙ"!

Дата: 17.09.2019 08:53
Кількість переглядів: 258

Гучно стартував фестиваль Плиски - ТУРФЕСТ"ДЖЕРЕЛО НАДІЙ"!
Таке масштабне та колоритне свято вперше пройшло в нашій дружній громаді, але як весело і щиро. Відбувся фестиваль в кращих українських традиціях і на належному рівні завдяки голові Плисківської об'єднаної територіальної громади, керівнику фестивалю - Марині Вірко, яка в його проведення вклала душу та серце.
Дякуємо і переконані, що цьогорічний успіх фестивалю Плиски-ТУРФЕСТ "ДЖЕРЕЛО НАДІЙ", який включає комплекс міні-фестивалів, став можливим завдяки любові до рідного краю, завзяттю та ентузіазму організаторів відповідно до їх тематичних напрямків: Фестиваль української пісні і танцю "ДЖЕРЕЛО НАДІЙ" - Люмилі Вовденко,
Літературний міні-фестиваль "Читаймо разом з нами" - Тетяні Лисовець, "Зона візуального мистецтва" - Світлані Дейнеці, спортивно - туристичний міні - фестиваль "Світ спорту та туризму відкритий для всіх" - Ірині Вернигор. Дуже вдячні за функціональний тренінг, майстер-клас із фітнесу майстра спорту міжнародного класу, чемпіона,
рекордсмена світу з пауерліфтингу Максима Бойка. Міні-фестиваль гастрономії "Мандруй за смаком" - Лідії Ромашкан, ізюминка нашого фестивалю - шоу "Гарнюні - поросюні" - Олексію Бойко.
Особлива вдячність ансамблю барабанщиць та народному аматорському духовому оркестру Борзнянського СБК.
Хочемо висловити особливу вдячність за надану спонсорську допомогу у підготовці фестивалю Плиски-ТУРФЕСТ «ДЖЕРЕЛО НАДІЙ», який здійснюється за підтримки Міністерства культури України в рамках проекту «Малі міста-великі враження». Дякуємо директору ПСП «Пісківське» - Колоші Валерію Петровичу, директору ТОВ «ПЛИСКИ -АГРО» - Бідному Валентину Миколайовичу, партнеру проекту ТОВ «Прохорське» - директору Сергію Олексійовичу Черевишнику. Також хочемо висловити вдячність Любеч Н.І., Рикун М.І., Нагорному М.М., Фенько Г.О., Шерстюк І.Г., Котовій А.І.,Усенко А.П., Погорєлко О.Ю.
Дякуємо усім старостинським округами Плисківської сільської ради на чолі з своїми керівниками та Плисківській сільській раді , які брали активну участь у фестивалі та гідно представили свої громади у садибах, та за гостинність.
Щиро дякуємо ансамблю пісні і танцю Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм "Сіверські клейноди", працівникам культури, творчим та хореографічним колективам, які створювали урочисту та радісну атмосферу різноманітними піснями, танцями, яскравими костюмованими виступами та бажаємо їм наснаги, сил працювати і надалі зберігати творчий ритм і отримувати задоволення від життя.
Цьогорічний святковий фестиваль об'єднав людей в особливій радості кращих українських традицій, духовному збагаченні та розвитку національної культури.
Дякуємо за чудові враження отримані від виступу кінно-трюкової групи під керівництвом Євгена Крутова.

Щиро дякуємо за співпрацю заслуженому артисту України Дмитру Андрійцю.
Ви прикрасили своїм талантом фестиваль і подарували людям незабутні, чудові емоції та гарний настрій!!!
Висловлюєм щиру вдячність усім, хто долучився до проведення Фестивалю і доклав максимум зусиль для змістовного, різнопланового та цікавого дозвілля.
За піднесений чудовий настрій та яскраве музичне вітання у проведенні святкової дискотеки дякуємо гурту "Діалог"
м. Бахмач.
Особлива вдячність за яскраві враження вогняному колективу "Рейтон" м. Чернігів за святкове фаєр шоу.
Дякуємо жителям нашої громади, гостям, всім, хто завітав до нас на свято, чим засвідчив свою любов та повагу до рідного краю. Спільними зусиллями ми можемо зробити дуже багато для нашого рідного села та нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора