A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Серпнева конференція 2019

Дата: 29.08.2019 10:33
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

28 серпня 2019 року відбулась серпнева конференція освітян Плисківської сільської ради на базі Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та місцевого будинку культури на тему «Нова українська школа: реалії та виклики». В роботі конференції брали участь: заступник сільського голови з питань виконавчих органів ради Кравченко С.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Вернигор І.В., керівники закладів освіти, вчителі.
Освітян з початком нового навчального року від імені голови громади Вірко М.О., депутатів виконавчого комітету та від себе особисто привітав заступник сільського голови Кравченко С.М. 
У своїй доповіді начальник відділу освіти, молоді та спорту Вернигор І.В. проаналізувала результати впровадження реформи НУШ в рамках освіти громади, підготовку до нового навчального року.
Під час роботи конференції педагоги обговорили актуальні питання, проблеми розвитку освіти громади.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління почесними грамотами Плисківської сільської ради та відділу освіти, молоді та спорту, управління освіти і науки Чернігівської ОДА, подякою голови обласної держадміністрації були нагороджені кращі вчителі закладів освіти громади.
З теплими, щирими вітаннями звернулися до учасників конференції вихованці закладів дошкільної освіти «Перлинка», учні Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, працівники Великозагорівського будинку культури. Вони підготували чудову концертну програму. Щиро дякуємо за гостинність директору Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Федорченку А.В., працівникам закладів освіти, директору Великозагорівського будинку культури Сидоренку С.О., працівникам закладу культури.
Шановні освітяни! З початком нового навчального року! Нових творчих успіхів, професійного зростання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора