A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Робочий візит польських експертів з питань стратегії розвитку безпеки в об'єднаних територіальних громадах до Плисківської громади

Дата: 07.08.2019 16:50
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

7 серпня 2019 року відбувся робочий візит польських експертів з питань стратегії розвитку безпеки в об'єднаних територіальних громадах до Плисківської громади. Проект "Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах України" реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у 30 громадах з 6 областей України. В Чернігівській області, крім Плисківської громади, в ньому беруть участь ще й Бобровицька, Височанська, Сосницька та Менська об’єднанітериторіальні громади.
Гостей зустрічали голова громади Вірко М.О. та заступник сільського голови з питань виконавчих органів ради Кравченко С.М. Під час візиту вони відвідали пожежну частину в с. Плиски, оглянули умови праці пожежників, ознайомились з інфраструктурою громади, обговорили нюанси створення ДПК та переваги її наявності, плани заходів реагування на надзвичайні ситуації та їх попередження.
Гості зробили символічний подарунок – пожежні рукавиці для наших бійців.
Маємо надію, що проект принесе очікувані результати, а головне – забезпечить надійну підтримку і безпеку для жителів нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора