A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Ура! Канікули!

Дата: 24.05.2019 11:50
Кількість переглядів: 242

24 травня в школах Плисківської громади відбулося свято останнього дзвоника. Вчителі та гості привітали школярів зі святом, побажали їм веселих канікул, а випускникам дали мудрі та корисні поради. Відзначили здібних дітей грамотами та подарунками.

У Великозагорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів після завершення урочистостей розпочалося козацьке свято, де курені класів показали свій козацький вишкіл, змагалися у різноманітних естафетах та конкурсах. Конкурс з перетягування канату став апогеєм козацького свята, адже позмагатися в силі вийшли діти і батьки, педагогічні працівники і гості. В цьому році перемогла молодість.
Продовжували святкування за смачним кулішем, рум’яними пирогами та запашним узваром.

Цьогоріч у загальноосвітніх закладах Плисківської громади налічується шість випускників: два у Плисківській ЗОШ і чотири у Сиволозькій. Випускні вечори відбудуться в червні – 25-го у с. Сиволож о 16:00 та 26-го у с. Плиски о 19:00.

27 травня 2019 року розпочали роботу пришкільні табори з денним перебуванням дітей при закладах загальної середньої освіти Плисківської громади. В пришкільному таборі «Перлинка» с. Плиски оздоровлюється 61 дитина, в таборі «Світлячок» с. Велика Загорівка - 36, в таборі «Веселка» с. Сиволож - 22.

Для літнього табору Сиволозької ЗОШ придбано елекроплиту, три раковини та посуд.

На дітей чекають цікаві,змістовні виховні заходи, спортивні турніри, екскурсії, мовні табори, секції та гуртки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора