A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

«День Європи – 2019: співпраця польських гмін та українських територіальних громад для зміцнення місцевого самоврядування»

Дата: 18.05.2019 14:25
Кількість переглядів: 243

 Фото без опису

17 травня 2019 року Плисківська громада мала честь зустрічати делегацію Асоціації гмін басейну річки Віслока Республіки Польща та голів об’єднаних територіальних громад.

За традиційним українським звичаєм голова Плисківської громади Вірко М.О. разом з колегами зустріли гостей запашним короваєм.

Учасники заходу ознайомилися з організацією роботи з розвитку спорту та сфери відпочинку в Плисківській громаді.

В рамках заходу був проведений футбольний матч, присвячений Дню Європи. Грали збірна Плисківської ОТГ і збірна команда польських та чернігівських керівників органів місцевого самоврядування. Матч закінчився з рахунком 3:3. Марина Вірко вручила всім гравцям медалі, а капітану збірної самоврядування на згадку – почесний кубок.

На даний час ведуться переговори щодо підписання договору про співпрацю Плисківської громади з гміною Шежини (Szerzyny).

Дякуємо керівнику ТОВ» Плиски-Агро» Бідному В.М. за надану матеріальну допомогу та Голиці М.М. за надану допомогу у підготовці та проведенні даного заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора