A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Змагання між громадами

Дата: 10.03.2019 11:53
Кількість переглядів: 308

Фото без опису10 березня на честь вшанування пам’яті Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка на базі Сиволозької ЗОШ l-lll ст. відбулися комплексні змагання з волейболу, настільного тенісу, шашок та перетягування канату серед працівників ОМС, депутатів та членів виконкомів Плисківської, Комарівської, Височанської ОТГ, започатковані Плисківською громадою. На жаль, команда від Височанської ОТГ не змогла прийняти участь. З теплими словами до спортсменів звернулися: заступник голови Плисківської громади Сергій Кравченко, голова Комарівської громади Юрій Кантур, начальник відділу освіти, молоді та спорту Плисківської громади Ірина Вернигор.
Зустрілися гідні та сильні команди. Боротьба за першість була напружена, та все ж з усіх видів спорту перемогу отримала команда Плисківської громади.
Учасники змагань і глядачі отримали яскраві емоції, гарний настрій, задоволення від ігор та стимул до занять спортом. Дякуємо головам громад Вірко М.О., Кантуру Ю.І. за підтримку та допомогу; командам - за участь. До нових зустрічей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора