A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Комплексні змагання на базі Сиволозької ЗОШ

Дата: 13.02.2019 12:53
Кількість переглядів: 245

13 лютого 2019р. в Плисківській ОТГ на базі Сиволозької ЗОШ І-ІІІст. відбулися комплексні змагання серед здобувачів освіти Плисківської , Комарівської та Височанської ОТГ з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану. В Плисківській громаді комплексні змагання започатковані і проводяться з 2018р. На жаль, команда Комарівської ОТГ через несприятливі погодні умови не прибула на змагання. Юних спортсменів вітали директор Сиволозької ЗОШ І-ІІІ ст. Секерня О.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Плисківської ОТГ Вернигор І.В., воїни - інтернаціоналісти Романенко В.І, Сутченко О.І. та побажали перемоги, удачі, успіху. 
Перемогу вдруге у змаганнях з волейболу отримала команда Сиволозької ЗОШ І-ІІІст., ІІ м. -команда Височанської ОТГ, ІІІ м. - команда Плисківської ЗОШ І-ІІІст.
Перемогу в змаганнях з настільного тенісу виборола команда Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ м. - команда Височанської ОТГ, ІІІ м. - команда Сиволозької ЗОШ І-ІІІ ст.
Перемога у змаганнях із шашок дісталась команді Великозагорівської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ м.- команді Височанської ОТГ, ІІІ м. - команді Сиволозької ЗОШ І-ІІІст. Переможці і призери отримали нагороди: кубки, дипломи та медалі . Учасники змагань, вболівальники, гості - позитивні емоції, приємні враження, задоволення, нових друзів. Вітаємо юних спортсменів! Молодці! Нових вам перемог та звершень!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора