A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Особиста першість району з шашок, присвячена пам"яті Сергія Орли

Дата: 18.02.2019 12:46
Кількість переглядів: 284

Сьогодні в Борзні відбулася особиста першість району з шашок, присвячена пам"яті Сергія Орли. В змаганнях взяла участь рекордна кількість учасників - 24. Серед учасників, як досвідчені спортсмени, так і зовсім молоді, а деякі навіть брали участь у змаганнях такого рівня вперше. Звичайно ж, це була приємна несподіванка для організаторів заходу.
На першому етапі змагань спортсмени зіграли між собою в групах і таким чином визначили фінальну шістку. Серед фіналістів: Анатолій Федорченко, Владислав Федорченко, Вікторія Миколаєнко ( всі із Великої Загорівки ), Сергій Лукін, Андрій Чубак та Анатолій Капленков ( всі із Борзни ). Без сумніву фаворитом фінального турніру вважався кращий шашкіст Борзнянщини Владислав Федорченко. І як виявилося - не безпідставно. Він і став чемпіоном. Його батько, тренер і багаторічний суперник Анатолій Федорченко, цього разу третій. А ось друге місце посів найстарший учасник змагань, наш заслужений ветеран - Анатолій Капленков. У такому віці, у протистоянні зі значно молодшими і дуже мастеровитими спортсменами, в такому напруженому турнірі і стати другим, це мабуть маленький подвиг. Хочу побажати Анатолію Івановичу перш за все здоров"я і подальших спортивних успіхів. Так тримати ветеране !!!
Вітаю переможця і призерів змагань. Дякую всім учасникам змагань, дякую представникам районної федерації шахів і шашок Івану Савченку і Андрію Петренку та завідуючій сектором культури Марії Роговій і директору РБК Максиму Корнієнку за допомогу в організації і проведенні змагань. Молодці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора