A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

День безпеки в Інтернеті у Плисківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 06.02.2019 09:18
Кількість переглядів: 254

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаною мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.
Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.
В 2019 році День безпеки в Інтернеті припадає на 5 лютого.
В Плисківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів в цей день було проведено цілий ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.
Молодші школярі, учні 2 та 3 класів, подивилися мультфільм «Фіксики. Інтернет». Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету. 
Ільченко С.С. провела виховну годину “Безпечний інтернет для дитини”.
Учні старших класів переглянули відео ролик “Безпечний Internet дітям, Крижановський А.А. провів бесіду “Безпека в мережі Internet”. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, а також вивчили пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора