A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Чернігівський ЦРМС допомагає громадам ефективно розпоряджатися грошима

Дата: 18.01.2019 08:59
Кількість переглядів: 294

18 січня у Плисківській сільській раді представники Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми "U-LEAD з Європою", провели робочу зустріч. У якій взяли участь Ірина Кудрик, директор Чернігівського ЦРМС, Олександр Мельник, радник з місцевих фінансів Чернігівського ЦРМС, Марина Вірко, Плисківський сільський голова, та представники виконкому.

Основна мета - надати учасникам практичну допомогу у реалізації державних секторальних реформ через оптимізацію видатків місцевого бюджету за напрямами «Субвенція з місцевого бюджету на утримання об'єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування», 'Інші субвенції з місцевого бюджету'.

Експерти надали роз'яснення представникам Плисківської ОТГ з питань благоустрою території, земельних відносин та розвитку комунального підприємства у громаді. А також надали практичну допомогу та запропонували інструментарій для самостійного виконання делегованих державою повноважень. Очікуваний результат заходу – покращення показників місцевих бюджетів та, як наслідок, покращення якості надання муніципальних послуг.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора