A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Новий рік у Плисківській ЗОШ

Дата: 31.12.2018 08:36
Кількість переглядів: 295

Напередодні нового року всім хочеться чогось казкового і незвичайного. Настав час новорічного дива!!!
Казкове дійство відбулось у школі села Плиски. До виступу готувались усі: учні, батьки, вчителі, меценати.
Учні 1-4 класу показали новорічну виставу і зачарували присутніх оригінальністю костюмів і акторськими здібностями. Дід Мороз і Снігурочка водили хороводи з різними казковими героями.
Учні 5-11 класів повели присутніх у новорічний казковий світ. Кожен клас під керівництвом класних керівників готували свої неповторні розважальні номери. 
Дзвінко лунали новорічні пісні, весело пройшли цікаві конкурси. Радувало те, що абсолютно усі учні школи взяли активну участь у цьому веселому дійстві. Ніжна тендітна ялинка, здається, теж веселилась з дітворою. Дід Мороз і Снігуронька організували розіграш святкової лотереї, всі учасники якої виграли цікаві сюрпризи.
Висловлюємо найтепліші слова подяки нашим незмінним благодійникам – голові Плисківської сільської ради Вірко Марині Олександрівні за новорічні подарунки усім учням школи, призи за перемогу у шкільному конкурсі «Прикрась свій клас», народному депутату Валерію Давиденку за солодощі учням 1-4 класів та керівництву ТОВ «Плиски-Агро» за виділені кошти для проведення новорічної лотереї. Нехай благословляє Вас Господь у всіх справах і починаннях, оновить сили, дасть невичерпну радість!!!
Адміністрація школи вітає колег, учнів та їх батьків, спонсорів і усіх наших друзів з Новим роком! Бажаємо, щоб у році, що наближається, з нами сталося те чудо, про яке ми всі мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов’язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаємо, щоб всі ми були живі й здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаємо досягати нових вершин і самореалізовуватися. А ще хочемо побажати побільше радісних моментів, які перейдуть в приємні спогади, і зустрічей з вірними друзями!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора