A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Як День села у Великій Загорівці святкували

Дата: 08.09.2018 15:30
Кількість переглядів: 1052

8 вересня у селі Велика Загорівка Плисківської ОТГ відзначили День села. Урочисту частину відкрила в. о. старости Смалій О.П. Великозагорівці отримали привітання і подарунки від голови Плисківської об’єднаної територіальної громади Вірко М.О., депутата Чернігівської обл.ради Іванова Д. В., представника депутата Верховної ради В. Давиденка Галепи М.Г. та інших шановних гостей. 
Свято видалося напрочуд домашнім і затишним. Місцеві аматорські колективи підготували яскравий концерт із піснями, танцями, а надворі частували всіх бажаючих смачним кулішем. 
Змістовною була і виставка робіт місцевих майстрів, свято квітів і ярмарка кондитерських виробів за участю учнів школи та дитячого садка., 
Було місце і для печалі: віддали шану загиблим воїнам АТО Юрію Савченку та Володимиру Лестусі, а також, полеглим солдатам часів Другої світової війни. На їхню честь відбулися спортивні змагання, показ презентації «В той день, коли закінчиться війна» і покладання квітів до пам’ятників і обелісків.
Закінчився день вдало: гучними й веселими піснями гурту «Шанс», святковою дискотекою та фаєр-шоу.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора