A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

8 сесія Плисківської с/р

Дата: 12.07.2018 14:09
Кількість переглядів: 481

12 липня відбулася 8 сесія Плисківської сільської ради. На засіданні були присутні депутати Чернігівської обласної ради Іванов Дмитро Валерійович і Хавило Анатолій Петрович.

1. Порушення клопотання перед Чернігівською обласною радою про безоплатну передачу ДП «Борзнарайагролісгосп».

2. Про виконання бюджету Плисківської сільської ради за І півріччя 2018 року.

3. Внесення змін до рішення сільської ради від 21 грудня 2017 року ,,Про сільський бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік."

3. Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок державної інфраструктурної субвенції на 2018 рік.

4. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою та надання у власність земельної ділянки на території Плисківської сільської ради громадянину Піддубському Павлу Васильовичу.

5. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою та надання у власність земельної ділянки на території Плисківської сільської ради громадянці Новіковій Любові Костянтинівні.

6. Затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність із земель комунальної власності громадянці Кіктєвій Раїсі Никифорівні на території с.Плиски Плисківської сільської ради.

7. Затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та надання у власність із земель комунальної власності громадянину Михнику Володимиру Степановичу на території с. Сиволож Плисківської сільської ради.

8. Припинення користування земельної ділянки на території с. В. Загорівка Плисківської сільської ради громадянина.

9. Затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та надання у власність із земель комунальної власності громадянину Шкури Василю Івановичу.

10. Про надання одноразової матеріальної допомоги потребуючим мешканцям громади.

З усіх питань прийнято позитивні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора