Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Корисна інформація для громадян

Тестування національного роумінгу в Україні

Шановні жителі Плисківської ТГ!  Оператори Vodafone, Київстар, lifecell разом з Міністерством цифрової трансформації України, Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку запускають тестування національного роумінгу в Україні. Тепер у випадку, коли мережа вашого оператора недоступна, можна переключатися на мережу інших операторів. Як підключитись до мережі іншого оператора. Всі пункти обов'язкові: Відключити автовибір мережі на Android: Налаштування – Мобільна мережа (чи Підключення) – Оператор на iOS: Параметри – Стільникові дані – Вибір мережі Знайти й вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи LIFECELL  Якщо зареєструватися не вдалось, спробувати ще раз або вибрати іншу мережу  Перевірити можливість вихідного дзвінка, SMS Важливо: раз на день намагатись повернутись (підключитись) до мережі свого оператора. Вручну або увімкнувши автовибір мережі. Тарифікація зберігається відповідно до тарифного плана вашого оператора. Звертаємо увагу на те, що підключення національного роумінгу передбачає значне навантаження на мережі операторів. Відтак це може впливати на якість роботи деяких послуг. Просимо вибачення за можливі незручності. P.S. Перш за все нацроумінг буде підключений в зоні бойових дій (Харківська, Херсонська, Сумська, Полтавська, Дніпропетровська, Запорізька, Донецька, Луганська, Кіровоградська, Миколаївська області), далі у Чернігівській, Житомирській, Черкаській та Вінницькій областях і згодом по всій території України.

10:35:02 07.03.2022

Невакцинованим або не повністю вакцинованим дітям загрожує невиліковний параліч через спалах поліомієліту в Україні

Щеплення від поліомієліту входить у перелік обов’язкових гарантованих державою щеплень.    Їх можна отримати безоплатно у вашого сімейного лікаря або педіатра     Зверніться до лікаря вже сьогодні, щоб захистити життя і здоров'я своєї дитини!   #поліо #стопполіо #поліомієліт     

08:34:13 21.02.2022

Сімейні лікарі та педіатри закликають батьків прийняти відповідальне рішення і захистити життя та здоров’я своєї дитини

Для пожиттєвого імунітету та захисту від поліомієліту необхідно отримати 6 доз:    2 дози інактивованої поліомієлітної вакцини (ІПВ) у 2 і 4 місяці; 4 дози оральною поліомієлітною вакциною (ОПВ) у 6, 18 місяців, 6 і 14 років.   Якщо ви не щепили дитину чи пропустили щеплення, негайно зверніться до сімейного лікаря або педіатра!    #поліо #стопполіо #поліомієліт   

08:02:51 21.02.2022

До уваги ветеранів, членів їх родин, членів родин загиблих та усіх, на кого поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»!

 Відділ у Чернігівській області Міністерства у справах ветеранів України для попереднього аналізу, відповідних рекомендацій по направленню та координації запрошує звертатись у разі необхідності отримання будь-якої правової допомоги.  Тел. Відділу: (0462) 605-068  Адреса: 14037, м. Чернігів, пр. Миру 116а, каб. 301  E-mail: chernihiv@mva.gov.ua

13:59:04 03.02.2022

ЗВЕРНЕННЯ МАРИНИ ВІРКО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ ДО ЖИТЕЛІВ ПЛИСКІВСЬКОЇ ТГ

Шановні жителі Плисківської ТГ! Звертаюся з проханням до всіх бути відповідальними та обережними! Саме від відповідального ставлення кожного з нас до карантинних обмежень, носіння масок і вакцинування залежить наскільки високі будуть темпи поширення коронавірусної інфекції. Медики закликають всіх ВАКЦИНУВАТИСЯ — це ЄДИНИЙ спосіб максимально вберегти себе та своїх близьких від ускладнень, які може спровокувати вірус. За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, за минулий тиждень (17-23 січня) в області зафіксовано 2168 нові випадки COVID-19. Це — на 88% більше, ніж за позаминулий. На жаль, 34 людини померли. Висловлюємо співчуття їхнім рідним та близьким. За цей же час від коронавірусної хвороби на Чернігівщині одужала 471 особа.

11:16:49 24.01.2022

До відома жителів Плисківської ТГ! Скраплений газ (побутовий у балонах)

Всі бажаючі придбати скраплений газ ( побутовий у балонах) завжди можуть записатися у старостинських округах так, як це було і раніше. Потреби населення завжди були і будуть забезпечені повністю. Для одержання повного балону з газом приготуйте ваш пустий балон для подальшого технічного обслуговування.

08:29:21 24.12.2021

Шановні жителі Плисківської ТГ!

Під час зимового періоду значно зросла небезпека виникнення пожеж по причині несправностей, порушення правил експлуатації опалювальних пристроїв, необережного поводження з вогнем, багато хто забуває про правила пожежної безпеки, і нещадний вогонь потім надовго залишає про себе пам’ятку, знищуючи на своєму шляху багаторічну працю людей, залишаючи господарів без житла, а інколи і забираючи їхнє життя. ПАМ’ЯТАЙТЕ : - Не допускайте використання для обігріву приміщень, несертифікованих та саморобних нагрівальних приладів та газових кухонних плит; - У разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей; - Відстань від приладів електроопалення до горючих матеріалів і конструкцій має становити не менше 0,25 м; - Дотримуєтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення в будинках; - Не залишайте без нагляду у разі виходу з приміщень увімкненні в електромережу нагрівальні прилади, телевізори, праски тощо; - Не допускайте застосування саморобних некаліброваних плавких вставок в запобіжниках електричного струму; У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте - 101. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ. Під час зимового періоду значно зросла небезпека виникнення пожеж по причині несправностей, порушення правил експлуатації опалювальних пристроїв, необережного поводження з вогнем, багато хто забуває про правила пожежної безпеки, і нещадний вогонь потім надовго залишає про себе пам’ятку, знищуючи на своєму шляху багаторічну працю людей, залишаючи господарів без житла, а інколи і забираючи їхнє життя. ПАМ’ЯТАЙТЕ : - Не допускайте використання для обігріву приміщень, несертифікованих та саморобних нагрівальних приладів та газових кухонних плит; - У разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей; - Відстань від приладів електроопалення до горючих матеріалів і конструкцій має становити не менше 0,25 м; - Дотримуєтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення в будинках; - Не залишайте без нагляду у разі виходу з приміщень увімкненні в електромережу нагрівальні прилади, телевізори, праски тощо; - Не допускайте застосування саморобних некаліброваних плавких вставок в запобіжниках електричного струму; У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте - 101. З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ.

13:01:38 22.12.2021

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про послуги для морського та річкового транспорту: 

13:15:14 20.12.2021

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

13:19:36 15.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора