Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№856-28/VII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для приватизації земельної ділянки на території с. В.Загорівка Плисківської сільської ради гр. Пироговій К.І.»

Кількість переглядів: 125
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 28 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 21.11.2019
Номер документу: №856-28/VII
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для приватизації земельної ділянки на території с. В.Загорівка Плисківської сільської ради гр. Пироговій К.І.
Прикріплені файли:

 

  

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району   ЧЕРНІГІВСЬКОЇ   області

(двадцять восьма сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

від  21 листопада 2019 року            с.Плиски                                    №856-28/VII

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) для приватизації

земельної ділянки на території с. В.Загорівка

Плисківської сільської ради гр. Пироговій К.І.

 

Відповідно до п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12,40,81,116,118,120,121 Земельного кодексу України, «Про землеустрій», розглянувши заяву та надані документи гр. Пирогової Катерини Іванівни, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

Надати громадянці Пироговій Катерині Іванівні, яка проживає в м. Київ вул. Ставропольська, б.27/29, кв.127 дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для приватизації земельної ділянки що знаходиться у комунальній власності Плисківської сільської ради.

Земельна ділянка орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) знаходиться в с. В.Загорівка вул. Б.Хмельницького,10.

Земельна ділянка перебуває у користуванні громадянки Пирогової Катерини Іванівни, межі земельної ділянки визначені в натурі ( на місцевості).

 

 

 

Сільський голова                                                          М.О.Вірко

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора