Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№ 823 - 27/VII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для приватизації земельної ділянки на території с. В.Загорівка Плисківської сільської ради гр. Арендар В.Є.»

Кількість переглядів: 100
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 29.10.2019
Номер документу: № 823 - 27/VII
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для приватизації земельної ділянки на території с. В.Загорівка Плисківської сільської ради гр. Арендар В.Є.
Прикріплені файли:

 

  

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району   ЧЕРНІГІВСЬКОЇ   області

(двадцять сьома сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

від 29 жовтня 2019 року                  с.Плиски                                  № 823 - 27/VII

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) для приватизації

земельної ділянки на території с. В.Загорівка

Плисківської сільської ради гр. Арендар В.Є.

 

Відповідно до п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12,40,81,116,118,120,121 Земельного кодексу України, «Про землеустрій», розглянувши заяву та надані документи гр. Арендаря Віталія Євгеновича, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

Надати громадянину Арендарю Віталію Євгеновичу, який проживає в с. В. Загорівка, вул.Незалежності, 143 дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для приватизації земельної ділянки що знаходиться у комунальній власності Плисківської сільської ради.

Земельна ділянка орієнтовною площею 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) знаходиться в с. В.Загорівка вул. Незалежності,143.

Земельна ділянка перебуває у користуванні громадянина Арендаря Віталія Євгеновича, межі земельної ділянки визначені в натурі (на місцевості).

 

 

 

Сільський голова                                                    М.О.Вірко

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора