Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№ 817 - 27/VII «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для приватизації земельної ділянки на території с. Плиски Плисківської сільської ради гр. Вовденку С.М.»

Кількість переглядів: 114
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 29.10.2019
Номер документу: № 817 - 27/VII
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для приватизації земельної ділянки на території с. Плиски Плисківської сільської ради гр. Вовденку С.М.
Прикріплені файли:

 

  

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району   ЧЕРНІГІВСЬКОЇ   області

(двадцять сьома сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

від 29 жовтня 2019 року                  с.Плиски                                 № 817 - 27/VII

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) для приватизації

земельної ділянки на території с. Плиски

Плисківської сільської ради гр. Вовденку С.М.

 

Відповідно до п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтей 12,33,81,116,118,120,121 Земельного кодексу України, законів України «Про особисте селянське господарство», ,,Про землеустрій’’, розглянувши заяву громадянина Вовденка Святослава Михайловича  та наданідо неї документи, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

           Надати громадянину Вовденку Святославу Михайловичу, який проживає с. Плиски вул. Колгоспна, 49 дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для приватизації земельної ділянки що знаходиться у комунальній власності Плисківської сільської ради.

Земельна ділянка орієнтовною площею 0,40 га. для ведення особистого селянського господарства знаходиться в с. Плиски вул. Колгоспна (біля сосон).

Земельна ділянка перебуває у користуванні громадянина Вовденка Святослава Михайловича, межі земельної ділянки визначені в натурі ( на місцевості).

 

 

 

Сільський голова                                        М.О.Вірко

                                             


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора