Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№793 - 27/VII «Про надання доручення на укладення угоди про встановлення споріднених зв’язків між територіальною громадою Плисківської сільської ради (Україна) та гміною Бжостек (Польща) та налагодження економічної, культурно-гуманітарної співпраці»

Кількість переглядів: 107
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 29.10.2019
Номер документу: №793 - 27/VII
Назва документу: Про надання доручення на укладення угоди про встановлення споріднених зв’язків між територіальною громадою Плисківської сільської ради (Україна) та гміною Бжостек (Польща) та налагодження економічної, культурно-гуманітарної співпраці
Прикріплені файли:

 

  

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇобласті

(двадцять сьома сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

від 29 жовтня 2019 року                  с.Плиски                                 №793 - 27/VII

 

Про надання доручення на укладення

угоди про встановлення споріднених

зв’язків між територіальною громадою

Плисківської сільської ради (Україна)

та гміною Бжостек (Польща) та налагодження

економічної, культурно-гуманітарної співпраці

 

Заслухавши інформацію сільського голови М.О.Вірко «Про надання доручення на укладення угоди про встановлення споріднених зв’язків між територіальною громадою Плисківської сільської ради (Україна) та гміною Бжостек (Польща) та налагодження економічної, культурно-гуманітарної співпраці», керуючись ст 26 п.31, ст 60 п.5 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Дати доручення голові Плисківської сільської ради М.О.Вірко на укладення угоди про встановлення споріднених зв’язків між територіальною громадою Плисківської сільської ради (Україна) та гміною Бжостек (Польща) та налагодження економічної, культурно-гуманітарної співпраці.

2. Погодити текст угоди про встановлення споріднених зв’язків між територіальною громадою Плисківської сільської ради (Україна) та гміною Бжостек (Польща) та налагодження економічної, культурно-гуманітарної співпраці згідно додатку 1.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з прав людини, законності, гуманітарних питань, депутатської діяльності, етики та регламенту.

 

 

 

Сільський голова                                      М.О.Вірко

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора