Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№ 607 - 24/VII «Про поділ земельної ділянки комунальної власності на території с.Плиски Плисківської сільської ради»

Кількість переглядів: 100
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 24 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 26.07.2019
Номер документу: № 607 - 24/VII
Назва документу: Про поділ земельної ділянки комунальної власності на території с.Плиски Плисківської сільської ради
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  області

(двадцять четверта сесія сьомого скликання)

РІШЕННЯ

від  26 липня 2019 року                 с.Плиски                               № 607 - 24/VII

Про поділ земельної ділянки

комунальної власності на території

с.Плиски Плисківської сільської ради

Відповідно до пункту 34 частини другої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 22, 33, 83, 791, 116, 121, 122 Земельного кодексу України, статей 25, 56, 67 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву громадянина Блохіна Олександра Володимировича з доданими документами, сільська рада ВИРІШИЛА:

1. Здійснити поділ земельної ділянки площею 15,3654  га з кадастровим номером 7420886000:02:001:0003 з метою подальшої передачі в приватну власність  земельної  ділянки орієнтовною площею 2 га. громадянину Блохіну Олександру Володимировичу із земель запасу зі зміною цільового призначення на цільове призначення «для ведення особистого селянського господарства», в межах норм безоплатної передачі земельних ділянок, за схемою поділу, узгодженою в подальшому з особами, зацікавленими в  отриманні  в  приватну  власність   відповідних  земельних ділянок.

2. Встановити, що на підставі частини четвертої статті 67 Закону України «Про землеустрій», фінансування робіт з розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки,  здійснюватиметься за рахунок особи, зацікавленої в отриманні в приватну власність відповідної ділянки. Вартість робіт з розроблення такої технічної документації із землеустрою встановлюватиметься виконавцем таких робіт відповідно до умов договору, що буде укладено між виконавцем робіт з розроблення документації із землеустрою та Плисківською сільською радою.

3. Після затвердження документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки,  здійснити заходи, спрямовані на передачу відповідної земельної ділянки безоплатно у власність особі, зацікавленої в отриманні в приватну власність відповідної ділянки, за умови оплати нею визначеної частки вартості робіт із розроблення такої технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.

4. Зобов’язати особу, зацікавлену в отриманні в приватну власність відповідної  ділянки, до моменту затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки,  надати підтвердження оплати вартості робіт із землеустрою.

          Сільський  голова                                                               М.О.Вірко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора