Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№174-6/VII «Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок державної інфраструктурної субвенції  на 2018 рік»

Кількість переглядів: 120
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 6 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 11.05.2018
Номер документу: №174-6/VII
Назва документу: Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок державної інфраструктурної субвенції  на 2018 рік
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇобласті

(шоста сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

від 11травня 2018 року                   с.Плиски                                   №174-6/VII

 

Про затвердження переліку об’єктів,

що фінансуватимуться за рахунок

державної інфраструктурної субвенції 

на 2018 рік

           Відповідно до статтей 25, 26 та 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 1статті 31 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пункту 4 Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 року № 560, заслухавши інформацію сільського голови про можливість використання субвенції, що  надається ОТГ на розвиток інфраструктури з метою створення, модернізації інфраструктури, виконання Плану соціально-економічного розвитку, сільська  рада  ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити  Перелік об’єктів, що  фінансуватимуться за рахунок державної інфраструктурної субвенції  на 2018 рік(Додаток 1).

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань  фінансів, бюджету, планування  соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії – Бойко О.І.) .

 

 

 

Сільський голова                                               М.О.Вірко

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора