Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення № №530 -  22/VII «Про  поділ  земельної  ділянки комунальної  власності  на  території с. В. Загорівка  Плисківської  сільської  ради  »

Кількість переглядів: 2075
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 22 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 29.05.2019
Номер документу:  №530 -  22/VII
Назва документу: Про  поділ  земельної  ділянки комунальної  власності  на  території с. В. Загорівка  Плисківської  сільської  ради  
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  області

(двадцять друга сесія сьомого скликання)

РІШЕННЯ

від  29 травня 2019 року                   с.Плиски                                    №530 -  22/VII

 

Про  поділ  земельної  ділянки

комунальної  власності  на  території

с. В. Загорівка  Плисківської  сільської  ради

 

Відповідно до пункту 34 частини другої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 22, 33, 83, 791, 116, 121, 122 Земельного кодексу України, статей 25, 56, 67 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву громадянки Байло Марини Віталіївни з доданими до них документами,  сільська  рада ВИРІШИЛА:

1. Здійснити поділ земельної ділянки з метою подальшої передачі в приватну власність громадянці  Байло Марині Віталіївні із земель запасу зі зміною цільового призначення на цільове призначення «для ведення особистого селянського господарства», в межах норм безоплатної передачі земельних ділянок, за схемою поділу, узгодженою в подальшому з особами, зацікавленими в  отриманні  в  приватну  власність   відповідних  земельних ділянок.

2. Встановити, що на підставі частини четвертої статті 67 Закону України «Про землеустрій», фінансування робіт з розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки,  здійснюватиметься за рахунок осіби, зацікавленої в отриманні в приватну власність відповідної ділянки. Вартість робіт з розроблення такої технічної документації із землеустрою встановлюватиметься виконавцем таких робіт відповідно до умов договору, що буде укладено між виконавцем робіт з розроблення документації із землеустрою та Плисківською сільською радою.

3. Після затвердження документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки,  здійснити заходи, спрямовані на передачу відповідної земельної ділянки безоплатно у власність особі, зацікавленої в отриманні в приватну власність відповідної ділянки, за умови оплати нею визначеної частки вартості робіт із розроблення такої технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.

4. Зобов’язати особу, зацікавлену в отриманні в приватну власність відповідної  ділянки, до моменту затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки,  надати підтвердження оплати вартості робіт із землеустрою.

5. Надати  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність зі зміною цільового призначення з цільового призначення «землі запасу» на цільове призначення «для ведення особистого селянського господарства», в межах норм безоплатної передачі відповідно до поданої заяви, - за умови розроблення такого проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  після  поділу земельної ділянки.

 

 

Сільський   голова                                                            М.О.Вірко

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора