Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№495 -21/VII «Про поділ земельних ділянок комунальної власності на території с. Плиски  Плисківської сільської ради»

Кількість переглядів: 136
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 21 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 18.04.2019
Номер документу: №495 -21/VII
Назва документу: Про поділ земельних ділянок комунальної власності на території с. Плиски  Плисківської сільської ради
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇ   області

(двадцять перша  сесія сьомого скликання)

 

 РІШЕННЯ

від  18 квітня 2019 року                      с.Плиски                                    №495 -21/VII

 

Про поділ земельних ділянок

комунальної власності на території

с. Плиски  Плисківської сільської ради

 

Відповідно до пункту 34 частини другої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 22, 33, 83, 791, 116, 121, 122 Земельного кодексу України, статей 25, 56, 67 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадян з доданими до них документами,  сільська  рада ВИРІШИЛА:

 

1. Здійснити поділ земельних ділянок, визначених в Додатку 1 до даного рішення, з метою подальшої передачі в приватну власність громадянам із земель запасу зі зміною цільового призначення на цільове призначення «для ведення особистого селянського господарства», в межах норм безоплатної передачі земельних ділянок, за схемою поділу, узгодженою в подальшому з особами, зацікавленими в отриманні в приватну власність відповідних земельних ділянок.

2. Встановити, що на підставі частини четвертої статті 67 Закону України «Про землеустрій», фінансування робіт з розроблення технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, визначених в Додатку 1 до даного рішення, здійснюватиметься за рахунок осіб, зацікавлених в отриманні в приватну власність відповідних ділянок. Вартість робіт з розроблення таких технічних документацій із землеустрою встановлюватиметься виконавцем таких робіт відповідно до умов договору, що буде укладено між виконавцем робіт з розроблення документації із землеустрою та Плисківською сільською радою.

3. Після затвердження документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, визначених в Додатку 1 до даного рішення, здійснити заходи, спрямовані на передачу відповідних земельних ділянок безоплатно у власність осіб, зацікавлених в отриманні в приватну власність відповідних ділянок, за умови оплати ними визначеної частки вартості робіт із розроблення таких технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, визначених в Додатку 1 до даного рішення.

4. Зобов’язати осіб, зацікавлених в отриманні в приватну власність відповідних ділянок, до моменту затвердження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, визначених в Додатку 1 до даного рішення, надати підтвердження оплати вартості робіт із землеустрою.

5. Надати особам, визначеним в Додатку 1 до даного рішення, дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність зі зміною цільового призначення з цільового призначення «землі запасу» на цільове призначення «для ведення особистого селянського господарства», в межах норм безоплатної передачі відповідно до поданих заяв, - за умови розроблення таких проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок після поділу земельних ділянок, визначених в Додатку 1 до даного рішення.

 

 

 

Сільський голова                                                                         Вірко М.О.

До


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора