Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№421-19/VII «Про затвердження Переліку земельних ділянок комунальної власності Плисківської сільської ради, права на які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах)»

Кількість переглядів: 142
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 19 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 11.05.2018
Номер документу: №421-19/VII
Назва документу: Про затвердження Переліку земельних ділянок комунальної власності Плисківської сільської ради, права на які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах)
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇобласті

(дев’ятнадцята  сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

від11 березня 2019 року                    с.Плиски                                    №421-19/VII

 

Про затвердження Переліку земельних

ділянок комунальної власності

Плисківської сільської ради, права на які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах)

 

Відповідно до статей 134, 136 Земельного кодексу України, пункту 34 статті 26, статей 59, 71 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою впорядкування земельних відносин, забезпечення додаткових надходжень до місцевого бюджету та для удосконалення контролю за використанням земельних ресурсів комунальної власності на території Плисківської сільської ради, сільська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Перелік земельних ділянок комунальної власності Плисківської сільської ради, права на які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах) (Додаток 1 до даного рішення).

 

  1. Доручити постійній комісії Плисківської сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою спільно з постійною комісією Плисківської сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва підготувати пропозиції щодо умов продажу прав на такі земельні ділянки на земельних торгах.

 

  1. Встановити, що надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за рахунок земельних ділянок, включених до Переліку земельних ділянок комунальної власності Плисківської сільської ради, права на які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах) не здійснюватиметься, на виконання вимог частини третьої статті 136 Земельного кодексу України.

 

4.Надати дозвіл на розроблення документації із землеустрою та іншої документації, передбаченої законодавством України, необхідної для підготовки до продажу прав на визначені в Додатку 1 до даного рішення земельні ділянки, на земельних торгах. Сільського голову уповноважити на прийняття рішень щодо укладення та визначення умов договорів з виконавцями земельних торгів (ліцитаторами).

 

5. Структурним підрозділам Плисківської сільської ради повідомляти особам, які звертатимуться з клопотаннями про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за рахунок земельних ділянок, включених до Переліку земельних ділянок комунальної власності Плисківської сільської ради, права на які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах), про статус таких ділянок, та надавати інформацію про альтернативні земельні ділянки для вибору зацікавленим особам.

 

  1. Структурним підрозділам Плисківської сільської ради вжити організаційних заходів, пов'язаних з підготовкою та проведенням земельних торгів з продажу прав на земельні ділянки, визначені в Переліку земельних ділянок комунальної власності Плисківської сільської ради, права на які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах), відповідно до Земельного кодексу України.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Вірко М.О.

 

 

Сільський голова                                Вірко М.О.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора