A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№366-16/VII «Про затвердження Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019-2021 роки»

Кількість переглядів: 200
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 16 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 12.08.2019
Номер документу: №366-16/VII
Назва документу: Про затвердження Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019-2021 роки
Прикріплені файли:

                                                     

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇобласті

(шістнадцята  сесія сьомого скликання)

 

РІШЕННЯ

 

від 26 грудня 2018 року          с.Плиски                                    №366-16/VII

 

Про затвердження Програми попередження

дитячої безпритульності та бездоглядності,

розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019-2021 роки

 

З метою підвищення рівня соціального захисту дітей на території Плисківської сільської ради, на виконання законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Указу Президента України від 25 серпня 2015 року № 501/2015 «Про затвердження Національної стратегії у сфері прав людини», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити місцеву Програму попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019-2021 роки (далі - Програма), що додається.

2. Відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності щорічно передбачати кошти на фінансування заходів Програми, у межах видатків, передбачених місцевим бюджетом на відповідний рік.

3. Відповідним службам і відділам забезпечити виконання Програми та щорічно (починаючи з 2019 року) до 20 січня інформувати Плисківську сільську раду.

4. Контроль за виконанням Програми покласти на постійну комісію сільської  ради з  питань прав людини, законності, гуманітарних питань, депутатської діяльності, етики та регламенту.

 

 

Сільський голова                                                           М.О. Вірко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора