Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення № №172-5/VII «Про  організацію   проведення громадських   робіт   у  2018 році»

Кількість переглядів: 140
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 5 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 20.04.2018
Номер документу:  №172-5/VII
Назва документу: Про  організацію   проведення громадських   робіт   у  2018 році
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇ    області

(п’ята  сесія сьомого скликання)

                                            

                                                       РІШЕННЯ

від 20 квітня 2018 року                 с.Плиски                                   №172-5/VII

 

Про  організацію   проведення

громадських   робіт   у  2018 році

Відповідно до ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.31 Закону України "Про зайнятість населення", п. 7,8 Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року №175, р.  Програми  по  благоустрою населених  пунктів  Плисківської  сільської  ради, затвердженої  рішенням  Плисківської  сільської  ради  №  78-2/УІІ  від 21.12.2017року  з метою стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб для вирішення питань, які відповідають потребам територіальної громади та сприяють її економічному і соціальному розвитку, сільська   рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити перелік видів громадських робіт, які мають економічну,       соціальну та екологічну користь і відповідають потребам громади (Додаток 1) та перелік роботодавців, за участю яких планується організація таких робіт у 2018 році (Додаток 2).

2.  Роботодавцям, визначеним у додатку до цього Рішення, не пізніше ніж за два дні до дня початку робіт укласти договори про організацію громадських робіт та фінансування їх організації з Борзнянським  центром зайнятості та створити для цього спеціальні тимчасові робочі місця.

3. Фінансування  громадських  робіт  проводити за рахунок коштів місцевого  бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у разі залучення до таких робіт зареєстрованих безробітних та (або) працівників, які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення до 50 відсотків передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) виробництва.

 

4.  Головному бухгалтеру до 01.05.2018 року проінформувати Борзнянський центр зайнятості та роботодавців про прийняте рішення і обсяги фінансування, які передбачені у 2018 році для організації громадських робіт.

5. Дане рішення набирає чинності з 20.04.2018 року.

6. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

 

Сільський голова                                                 Вірко М.О

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора