Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№137 - 4/VII «Про перелік видів робіт та об'єктів у вигляді суспільно-корисних робіт для порушників примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів»

Кількість переглядів: 159
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 4 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 02.03.2018
Номер документу: №137 - 4/VII
Назва документу: Про перелік видів робіт та об'єктів у вигляді суспільно-корисних робіт для порушників примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇ    області

(четверта  сесія сьомого скликання)

(друге пленарне засідання)

 

РІШЕННЯ

від  02 березня  2018 року              с. Плиски                                    №137 - 4/VII

Про перелік видів робіт та об'єктів

у вигляді суспільно-корисних робіт

для порушників примусового стягнення

заборгованості зі сплати аліментів

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст. 31, 325 Кодексу України про адміністративні правопорушення та на виконання вимог Закону України від 07.12.2017 року № 2234-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості аліментів», відповідно листа № 209 від 15.02.2018 року Борзнянського районного сектору з питань пробації центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства Юстиції України, сільська рада ВИРІШИЛА:

1. Визначити  види суспільно-корисних робіт  для порушників в порядку  примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів на 2018 рік (перелік додається).

2. За виконання суспільно корисних робіт порушнику нараховується плата за виконану ним роботу. Оплата праці здійснюється погодинно за фактично відпрацьований час у розмірі не меншому, ніж встановлений законом мінімальний розмір оплати праці.

3. За виконання суспільно корисних робіт нараховану заробітну плату порушника перераховувати на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби для подальшого погашення заборгованості зі сплати аліментів.

4. Своєчасно повідомляти центральний орган виконавчої влади, визначених абзацом другим ст. 325 Кодексу України про адміністративні правопорушення про ухилення порушника від виконання суспільно корисних робіт.

5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

Сільський голова                                                           М.О.Вірко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора