Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рішення №№131  - 4/ VII «Про встановлення розміру ставок єдиного податку на території Плисківської сільської ради на 2018 рік та затвердження Положення про єдиний податок»

Кількість переглядів: 177
Скликання: сесія сьомого скликання
Сесія: 4 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 02.03.2018
Номер документу: №131  - 4/ VII
Назва документу: Про встановлення розміру ставок єдиного податку на території Плисківської сільської ради на 2018 рік та затвердження Положення про єдиний податок
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

Плисківська   сільська   рада

БОРЗНЯНСЬКОГО   району    ЧЕРНІГІВСЬКОЇ    області

(четверта сесія сьомого скликання)

(друге пленарне засідання)

РІШЕННЯ

від 02 березня 2018 року                                                                  №131  - 4/ VII

 

Про встановлення розміру ставок єдиного

податку на території Плисківської сільської

ради на 2018 рік та затвердження

Положення про єдиний податок

 

У зв’язку зі змінами, внесеними до статті 293 Податкового кодексу України. Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014р. №71-VІІІ, згідно Бюджетного кодексу України, керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», пунктом 24, пунктом 28 статті 26 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами та доповненнями),  сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити ставки єдиного податку на території Плисківської сільської ради для фізичних осіб - підприємців, які здійснюють господарську діяльність залежно від виду господарської діяльності, з розрахунку на календарний місяць:

1.1. Для першої групи платників єдиного податку для всіх видів господарської діяльності. Передбачених для цієї групи – 10 відсотків розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року;

1.2. Для другої групи платників єдиного податку 15 відсотків розміру  мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

2. Затвердити Положення про єдиний податок на території Плисківської сільської ради (додається).

3. Дане рішення набуває чинності з 02.03.2018 року.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

Сільський голова                                                         М.О.Вірко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора