A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Фонд соціального страхування України інформує

4,4 тисячі працівників пройшли реабілітацію після важких хвороб за кошти ФССУ

За підсумками трьох кварталів цього року понад 4,4 тисячі українських працівників пройшли відновлювальне лікування після важких захворювань і травм за кошти Фонду соціального страхування України.

16:30:15 02.11.2022

У середньому українці отримали від ФССУ 5,2 тисячі гривень лікарняних

За підсумками трьох кварталів 2022 року Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування лікарняні по тимчасовій втраті працездатності, по догляду за хворими рідними та в разі самоізоляції від COVID-19 на понад 9 мільярдів гривень.

10:39:54 01.11.2022

Для кожної родини загиблих через бойові дії працівників ФССУ виплачує допомогу в розмірі майже 250 тис. гривень

У випадку травмування внаслідок бойових дій страховий захист від Фонду соціального страхування України отримують не лише постраждалі працівники, але і їх родини та утриманці. З початку повномасштабного вторгнення ФССУ призначив для них уже 9 мільйонів гривень одноразових допомог, окремо призначено також щомісячні страхові виплати.

17:22:03 27.10.2022

Фонд нарахував 25,7 млн гривень допомог напряму евакуйованим працівникам

Аби гарантувати для українців отримання матеріального забезпечення, навіть якщо через війну роботодавець не може дотриматись стандартної процедури, Фонд соціального страхування України нараховує допомоги за лікарняними працівникам напряму.

11:05:14 26.10.2022

Внаслідок бойових дій постраждали 98 працівників галузі постачання електроенергії та газу

Усі українські працівники є застрахованими у Фонді соціального страхування України на випадок поранень або смерті під час виконання посадових обов’язків. У війну такий соціальний захист продовжує забезпечуватись ФССУ в повному обсязі та надається, зокрема, в разі отримання травм внаслідок бойових дій. Про це Сергій Акопян, начальник управління профілактики страхових випадків виконавчої дирекції Фонду, повідомив під час Дев’ятої міжнародної науково-практичної конференції «Охорона праці – 2022: євроінтеграція та інновації».

08:59:19 26.10.2022

Затримка у фінансуванні лікарняних буде скорочена

Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на близько 57 робочих днів.

11:17:57 20.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора