A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Пенсійний фонд України інформує

ЗАПИТУЄТЕ – ВІДПОВІДАЄМО Оформлення субсидій: коли спливає термін подачі заяв?

       У разі подання заяви протягом двох місяців з початку опалювального/ неопалювального сезону житлова субсидія призначається з початку такого сезону, але не раніше дня виникнення права на її отримання.

15:20:52 27.07.2023

ЗАПИТУЄТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

Хто в селі має право на отримання пільги в розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу?

10:07:23 26.07.2023

Легалізація зарплати: відповідальність та наслідки

      Сьогодні в Україні гостро стоїть проблема легалізації трудових відносин та заробітної плати. На жаль, відносини між роботодавцями та найманими працівниками не завжди відповідають нормам законодавства. Користуючись тим, що зараз у нашій державі важко знайти роботу, працедавці змушують робітників працювати за «сірими», вигідними лише їм схемами, добре розуміючи, що у людей немає іншої альтернативи. Часто працівники отримують офіційну зарплату меншу за мінімальну (або на рівні мінімальної), а решту зарплати − у «конверті». Таким чином роботодавці ухиляються від сплати податку. Не рідкість і випадки, коли працівники взагалі офіційно не оформлені на роботу. . Це робиться для того, аби мiнімізувати витрати та отримати максимальний прибуток. Через те, що величезні суми коштів виводяться «в тінь» держава втрачає десятки мільярдів гривень доходів до держбюджету, Пенсійного та інших страхових фондів, а працівники залишаються позбавленими соцвиплат та соцгарантій.

15:12:49 21.07.2023

Субсидію після підвищення тарифу на електроенергію перерахували. Мешканці Чернігівщини отримають компенсацію в повному обсязі

    На початку липня ц.р Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області здійснило автоматичний перерахунок та перепризначення субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі на новий період із урахуванням підвищеного тарифу на електроенергію для споживачів із 1 червня 2023 року.

15:35:09 18.07.2023

До уваги громадян! Забезпечення житловими субсидіями найбільш вразливих верств населення змінюється

 13 червня ц.р.  Уряд  України ухвалив постанову № 601, яка дає можливість в рамках експериментального проєкту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою  субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.

12:01:58 13.07.2023

До уваги громадян! З 03 липня 2023 року в робочі дні тижня змінюється режим роботи сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

У зв’язку з набранням чинності постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2023 року № 651 “Про відміну на всій території України карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, керуючись підпунктом 12 пункту 10 Положення про головні управління Пенсійного фонду України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, затвердженим постановою правління Пенсійного фонду України від 22 грудня 2014 року № 28-2 (у редакції постанови правління від 21 грудня 2022 року) режим роботи сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області з 03 липня 2023 року в робочі дні тижня змінюється.

08:43:15 05.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора