A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

На честь мужності, героїзму і світлої пам'яті СОЛДАТА Олега Олексійовича - військовослужбовця ЗСУ, відкрито Меморіальні дошки в центрі села та на фасаді Великозагорівської школи, в якій він навчався

Дата: 10.10.2022 16:43
Кількість переглядів: 107

На честь мужності, героїзму і світлої пам'яті СОЛДАТА Олега Олексійовича - військовослужбовця ЗСУ, 10 жовтня 2022 року в день його народження, в його рідному селі Велика Загорівка Плисківської ТГ відкрито Меморіальні дошки в центрі села та на фасаді Великозагорівської школи, в якій він навчався.
Олег, з честю і гідністю, виконуючи свій громадянський та військовий обов'язок, стояв до останнього, оберігаючи свою Батьківщину, свою рідну землю, суверенітет та цілісність України.
У церемонії відкриття Меморіальних дошок узяла участь сільський голова Марина ВІРКО. Вшанувати пам'ять загиблого ГЕРОЯ прийшли батьки, рідні, друзі, жителі громади, учні та педагоги школи в якій навчався Олег. У зворушливій промові Марина Олександрівна, закликала берегти пам'ять про Героя для наступних поколінь та робити все можливе, щоб пришвидшити нашу Перемогу.
Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя та усіх, хто поклав своє життя за Україну. Світла пам'ять Герою та безмежна вдячність його батькам, які виховали справжнього патріота та вірного сина України.
Пам'ять про кожного захисника України, про кожного Героя, які загинули захищаючи Україну, назавжди залишиться у серцях мешканців Плисківської ТГ.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора