A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

СПІВПРАЦЯ З БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 13.10.2021 10:46
Кількість переглядів: 238

Належним чином налагоджена співпраця  між всіма органами та установами, діяльність яких пов’язана з особами, які ведуть антисоціальний спосіб життя або притягувались до кримінальної відповідальності, є  однією з запорук успіху. Так, лише при охопленні всіх сфер життя засудженої особи, можливо розробити та виконати необхідний для її виправлення комплекс заходів.

Відповідно до Закону України «Про пробацію» суб’єкти пробації мають право на роз’яснення своїх прав та обов’язків, отримувати інформацію про можливу допомогу і консультації. Соціально-виховна робота разом із заходами нагляду включаються до індивідуального плану роботи із засудженим. Невід’ємною частиною пробаційних заходів є і підвищення правової культури засудженого. Саме тому співпраця з системою безоплатної правової допомоги є необхідною та актуальною.

Так, на базі Ніжинського районного сектору №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області кожного першого вівторка місяця з 10 до 12 години працює дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

Найбільш поширеними питаннями з якими звертаються до дистанційного пункту суб’єкти пробації є ті, що стосуються порядку отримання паспорту, прийняття спадщини, порядку реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання, виїзду дитини за кордон, встановлення інвалідності, вирішення сімейних питань.

         Ніжинський районний сектор №4 філії ДУ «Центр пробації»

в Чернігівській області 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора