A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

НЕКРОЛОГ. 6 травня 2020 року надійшла сумна звістка, що на 55 році життя помер СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ КРАВЧЕНКО.

Дата: 06.05.2020 16:27
Кількість переглядів: 720

Сергій Михайлович Кравченко народився 27 листопада 1965 року в селі Велика Загорівка Борзнянського району Чернігівської області. У 1983 році закінчив Великозагорівську середню школу.
Трудову діяльність розпочав, після закінчення школи, шофером у колгоспі імені Свердлова села Велика Загорівка. Потім строкова військова служба і знову повернення у рідне село.
Маючи організаторські та комунікативні здібності, велику жагу до навчання у 1986 році вступає до Київської сільськогосподарської академії, яку закінчує у 1991 році.
Навчання стало поштовхом для росту у професійній діяльності. Після закінчення навчання Сергій Михайлович продовжив свою трудову діяльність ветеринарним лікарем у сільськогосподарських підприємствах.
З квітня 2006 року Сергій Михайлович продовжив трудову діяльність, на виборній посаді голови Великозагорівської сільської ради, а було йому лише 40 років. Активний, молодий, не байдужий, щирий та людяний, з цього часу розпочалася робота в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади.
Протягом тривалого часу Сергій Михайлович очолював сільську раду. З листопада 2017 року Сергій Михайлович працював заступником сільського голови з виконавчої діяльності ради Плисківської ОТГ та усією душею вболівав за свою справу, намагався зробити усе, щоб його рідне село Велика Загорівка та Плисківська громада мала стабільний соціально-економічний розвиток, покращував добробут мешканців свого рідного села та громади, формував кадровий потенціал сільської ради, створював імідж громади, як аграрної, культурно-освітньої складової регіону, розвивав інфраструктуру громади, а головне завжди дбав про людей.
Сьогодні не лише рідні Сергія Михайловича сумують - це гірка втрата для всіх, хто знав і кому доводилося працювати з цією Людиною.
Пам'ять про Сергія Михайловича Кравченка завжди залишиться світлою смужкою у серцях людей, які його знали.

Голова Плисківської сільської ради МАРИНА ВІРКО, виконавчий комітет, депутатський корпус, колектив Плисківської сільської ради в глибокій жалобі та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким з приводу такої тяжкої втрати. Світлі спогади про Сергія Михайловича, який чесно і гідно прожив своє коротке життя, будуть сильнішими за смерть. Пішла у вічність світла Людина. Людина з великої літери, справжня, талановита, яскрава. Світла пам'ять про Сергія Михайловича вічно житиме у наших серцях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора