A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Засідання робочої групи з питань організації та проведення фестивалю «Плиски-ТУРФЕСТ»

Дата: 22.07.2019 17:00
Кількість переглядів: 312

22 липня 2019 року пройшло засідання робочої групи з питань організації та проведення фестивалю «Плиски-ТУРФЕСТ», який передбачає проведення низки міні-фестивалів як частини єдиного фестивального туристичного заходу:
• Музичний фестиваль української пісні і танцю «ДЖЕРЕЛО НАДІЙ»: конкурс на найкращу сучасну обробку народної пісні, відведення спеціалізованої зони для проведення заходів, демонстрації та показів національних пісень та сучасних молодіжної музики відповідно до вікових потреб учасників.
• Літературний міні-фестиваль: героїко-виховні і науково-пізнавальні майданчики для представлення та читання поезії. Майстер-класи з віршування та читання, ораторського мистецтва серед представників літературного мистецтва Чернігівщини.
• Міні-фестиваль сучасних суб-культур в поєднанні з народними ремеслами: покази та виставки українських нарядів минулих століть, проведення майстер-класів з вишивки, плетіння, різьблення, гончарства.
• Зона візуального мистецтва: презентація робіт місцевих майстрів живопису, графіки, майстер-класи для відвідувачів.
• Міні-фестиваль гастрономії: створення єдиної презентативної зони національних страв та напоїв (платформи вареників, сала, українського борщу в тому числі народного самогоноваріння).
• Спортивно-туристичний міні-фестиваль: полягає в проведенні масових спортивно-туристичних заходів місцями Плисківської ОТГ на конкурсній основі: планування маршруту, орієнтування на місцевості, перетягування канатів, змагання з футболу.
• Шоу «Гарнюні-поросюні» : показ рідкісних порід поросят Чернігівської області, відбір найкращих на конкурсній основі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора